Poliția face cercetări după ce polițistul care a amendat un consilier PSD s-a ales cu cauciucurile tăiate

0

Agentul care a filmat fostul consilier al unui deputat PSD din Prahova în timp ce înjura poliţiştii care îl verificau după ce a oprit neregulamentar s-a ales cu roţile de la maşină tăiate. Poliţia confirmă incidentul şi face cercetări.

Poliţistul din Păuleşti a primit mai multe ameninţări, iar în noaptea de marţi spre miercuri un bărbat a tăiat cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului.

Poliţistul se afla în concediu. A observat maşina din care a coborât bărbatul şi a reuşit să reţină şi o parte din numărul de înmatriculare.

Citește și UPDATE:Comportament penal al unui consilier PSD-ist: amenință poliția dintr-un bolid BMW

Potrivit Poliţiei Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, IJP Prahova a fost sesizat de către poliţistul din Păuleşti că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană i-a înţepat anvelopele maşinii personale.

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză.

Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, confirma atunci că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele