Politicieni, prieteni, colaboratori, delatori

0

Politicienii autohtoni se pricep, ca nimeni alţii, să verse galeţi de borhot în capul foștilor prieteni, colaboratori, șefi, subalterni…în momentul în care nu-i mai unesc aceleași interese, în general meschine.

Doamna Elena Udrea și-a început anul vărsând conținutul unei oale de noapte, oală ornată evident cu cristale swarovski, în capul unora care îi „lingeau clanța” din dorința de a fi ajutați. Mesajul conține jigniri, amenințări, în doze variabile, exact după modelul patentat cu ani în urmă de Corneliu Vadim Tudor, care atunci când se despărțea de un colaborator din partid – bărbat sau femeie, nu conta- îl umplea de noroi, motivând că l-a angajat/primit în partid „de milă că era handicapt” sau că nu găsise „unul mai prost” să-i care geanta.

Citeşte şi: A căzut vălul!

Rețeta e larg răspândită. Consultați presa din ultimii ani și o să vedeți ce spun liberalii despre fostul șef al partidului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și invers, Dan Voiculescu despre Daniel Constantin, omul pe care l-a făcut președinte de partid, Ponta de Dragnea, fostul său șef de campanie, Băsescu de toată lumea, inclusiv, DNA.

Nu militează nimeni pentru o lege a tăcerii de tip Omerta, dar un plus de bun simț și caracter nu ar strica, am reuși să respirăm mai ușor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele