Politicieni, prieteni, colaboratori, delatori

0
- Reclama -

Politicienii autohtoni se pricep, ca nimeni alţii, să verse galeţi de borhot în capul foștilor prieteni, colaboratori, șefi, subalterni…în momentul în care nu-i mai unesc aceleași interese, în general meschine.

Doamna Elena Udrea și-a început anul vărsând conținutul unei oale de noapte, oală ornată evident cu cristale swarovski, în capul unora care îi „lingeau clanța” din dorința de a fi ajutați. Mesajul conține jigniri, amenințări, în doze variabile, exact după modelul patentat cu ani în urmă de Corneliu Vadim Tudor, care atunci când se despărțea de un colaborator din partid – bărbat sau femeie, nu conta- îl umplea de noroi, motivând că l-a angajat/primit în partid „de milă că era handicapt” sau că nu găsise „unul mai prost” să-i care geanta.

Citeşte şi: A căzut vălul!

Rețeta e larg răspândită. Consultați presa din ultimii ani și o să vedeți ce spun liberalii despre fostul șef al partidului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și invers, Dan Voiculescu despre Daniel Constantin, omul pe care l-a făcut președinte de partid, Ponta de Dragnea, fostul său șef de campanie, Băsescu de toată lumea, inclusiv, DNA.

Nu militează nimeni pentru o lege a tăcerii de tip Omerta, dar un plus de bun simț și caracter nu ar strica, am reuși să respirăm mai ușor.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele