Poliţiştii chemaţi să-i despartă pe viceprimarul Bădulescu şi pe Mutu, primarul sectorului 6: „Tu ai dat primul!”

0

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, au fost protagoniştii unui scandal care se pare că s-a lăsat şi cu lovituri, în biroul PSD. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale.

În momentul în care jurnalistul MEDIAFAX a ajuns la faţa locului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, striga către primarul Sectorului 6: „Tu ai dat primul!”.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu, apropiat de Gabriela Firea, rivala lui Liviu Dragnea în partidul care se goleşte pe zi ce trece. Gabriel Mutu a cerut azi, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei un proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei.

Ulterior, cei doi s-au retras în biroul PSD din cadrul Primăriei unde ar fi avut loc incidentul.

Viceprimarul Capitalei a făcut ieri dezvăluiri şocate care îi pun în culpă pe oamenii lui Liviu Dragnea care au executat planul de atac la populaţia paşnică din Piaţa Victoriei.

Bădulescu a recunoscut că a minţit iniţial procurorii care anchetau evenimentele din vara trecută, apărându-i implicit pe vinovaţii de încălcarea legii şi regulamentelor militare, în primul rând pe ministrul Carmen Dan şi pe capii Jandarmeriei Române.

Citește și Proteste ample în transporturi în București și în țară în februarie

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele