Polițiștii din Huedin au avut nevoie de 3 ani pentru a recupera o barcă furată de pe malul lacului Tarnița

0
- Reclama -

O barcă furată de pe malul lacului Tarnița în vara anului 2020 a fost găsită de polițiștii clujeni după trei ani. Joi, polițiștii din Huedin au recuperat o barcă ce ar fi fost furată în iulie 2020. După trei ani de cercetări intense și activități „de interes operativ”, oamenii legii au reușit performanța de a identifica barca furată. 

„La data de 28 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în baza activităților și a informațiilor de interes operativ, au identificat, în comuna Mărișel, o barcă de agrement în valoare de peste 6.000 de lei, care ar fi fost sustrasă în perioada 12 – 15.07.2020 de pe malul lacului de acumulare Tarnița”, informează, vineri, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. 

Citește și Judecătorii au decis – baronul de Vaslui, Buzatu, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile

Ambarcațiunea a fost descoperită în posesia unui bărbat de 30 de ani, din comuna Mărișel, care nu a putut prezenta documente specifice de proveniență.  „În contextul verificărilor, polițiștii au constatat că a fost schimbată culoarea originală a ambarcațiunii”, arată sursa citată de Monitorul de Cluj.

Foto: IPJ Cluj

- Reclama -

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

- Reclamă -