Ponta a găsit victima și dictatorul din PSD

0
- Reclama -

Victor Ponta a făcut mai multe declarații interesante la televiziunea publică legate de relația lui cu conducerea PSD. Pozând în victimă, deși este evident că nu e una, Ponta ne asigură că face toată această opoziție internă în partid pentru binele țării.

„Cât timp Liviu Dragnea va fi președintele PSD, eu nu voi avea niciun rol. I-am spus lui Dragnea că vreau să mă retrag din PSD și atunci m-a căutat și a zis: mai stai un pic. (…) Nu cred într-o conducere monocratică. (…) Nu fac parte din această echipă și nu pot să înțeleg ideea de echipă în care unul le știe pe toate. Dacă eu zic că nu-mi place ceva la Liviu Dragnea, nu trebuie să iasă vreo tovarășă de la partid să spună că am atacat România. Dar ideea că dacă dau în Liviu Dragnea dau în fabrici și uzine nu mi-a plăcut. Nu cred că un guvern în care totul se decide în altă parte poate să performeze. Legea este a Guvernului, iar ca parlamentar eu o votez, nu e a mea legea. Cu mine în afara PSD va fi liniște în PSD, problema este dacă și în România totul merge bine. Nu mă pot încadra într-un tip de conducere în care unul le știe pe toate. Când câștigi 3 milioane de voturi (care reprezintă electoratul stabil al PSD — n.r.) nu trebuie să te comporți ca și cum le-ai câștigat pe toate cele 18 milioane. Campania electorală e doar pentru alegătorii tăi, guvernarea e pentru toți”, a spus fostul premier social-democrat, care este convins că în campania electorală atât PSD cât și PRU s-au folosit de imaginea sa, iar acum încearcă să-l izoleze.

Pe de altă parte, Victor Ponta a susținut că lui Dragnea nu ar trebui să i se interzică să fie premier sau membru al guvernului, mai ales că dosarul „Referendumul” în care acesta a fost condamnat a fost, în opinia sa, o „mascaradă politică”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele