Ponta: interesul de partid, sinonim cu prostia

0

Acordându-i o scurtă pauză lui Liviu Dragnea, Victor Ponta l-a luat la țintă pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier îl acuză pe șeful Senatului că din dorința de a servi exclusiv interesele propriului partid ajunge să fie de acord cu mutări „împotriva naturii”.

„În ţara noastră interesul de partid ajunge să fie sinonim cu PROSTIA!! Sorin Cîmpeanu a fost un foarte bun Ministru al Edicatiei, este rector şi Preşedintele Uniunii Rectorilor din România – plus romanul cu cea mai mare funcţie la nivel internaţional – Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone! Să îl dai afară pe Sorin Cîmpeanu din Comisia de Educaţie pe motiv că s-a certat cu Partidul este mai mult decât o greşeală – e chiar o prostie! PS – mă bucur că liderul Grupului PSD din Camera Marcel Ciolacu a avut înţelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastră!! Felicitări pt această decizie de bun simţ! ”

Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE în luna mai și s-a alăturat noului partid fondat de Daniel Constantin, Pro România.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele