Ponta nu vrea cu Orban și anunță că ”vrea” un dosar penal

0

Victor Ponta urează succes Guvernului Orban, dar anunță tranșant că nu-l va vota. De neînțeleasă îi este însă declarația legată de posibilitatea fabricării unui dosar penal pe numele său.

Situația de fapt a născut o serie de speculații despre motivele pentru care Ponta și ProRomânia nu merg alături de PNL, USR și PMP, pe care le-au aflat și jurnalistii de la Informateca.ro

Surse politice au declarat pentru Adevărul că Victor Ponta a încercat la negocieri să obţină intrarea partidului său la guvernare prin primirea a două portofolii.

Citește și Orlando a decis să se gândească, deocamdată la alegeri (locale și parlamentare) în aceeași zi

Liderul Pro România i-a cerut lui Orban să-i dea Ministerul de Interne, cel mai probabil pentru Ion Mocioalcă, şi Ministerul Muncii, acolo unde o variantă vehiculată a fost deputatul Gabriela Podaşcă.

Victor Ponta a vrut să obţină şi promisiune că Pro România va propune noul comisar european pentru echipa Ursula von der Leyen. Echipa PNL nu a fost de acord cu solicitările lui Ponta.

Ce spune Ponta pe Facebook

„NU voi vota Guvernul Orban PNL – puteţi să îmi faceti un nou dosar penal ca în 2015, puteti să daţi drumul la robinetul de minciuni şi ameninţări online , puteţi să cereţi celor care apar la televizor şi sunt plătiti cu sute de mii de euro din subvenţia primită de Partide de la Buget – rezist! Urez succes noului Guvern Orban (Barna, Băsescu, Hunor , Tăriceanu, Borza) susţinut pe sub masă de Viorica Dăncilă”, a scris Victor Ponta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele