Ponta: Raed Arafat Prim Ministru de teama coronavirusului

0

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat că, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de România, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să renunţe la ideea anticipatelor şi să îl desemneze premier al unui guvern de tehnocraţi pe Raed Arafat.

 

“Este o situaţie de o gravitate fără precedent cu care nu ne-am mai întâlnit”, a declarat Victor Ponta. El a adăugat că în România ar putea avea loc în perioada următoarelor săptămâni “un dezastru” în condiţiile în care e foarte posibil să apară focare de coronavirus, iar ţara nu are un guvern stabil.

Potrivit liderului Pro România, premierul interimar şi desemnat Victor Orban, dar şi ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, nu au experienţa necesară pentru a gestiona prevenirea răspândirii coronavirusului în ţară.

Citeste Arafat, nemulțumit că statul trebuie să împartă banii pacienților cu mediul privat

Ponta, în căutare de procente care să-l apropie de Parlament în eventualitatea alegerilor, a spus că premierul desemnat Ludovic Orban este “un bufon” şi a reiterat că el şi parlamentarii Pro România nu vor participa luni, în Parlament, la şedinţa privind învestirea guvernului Orban II.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele