Ponta și-a depus demisia (în alb curat) din PSD

0
- Reclama -

Victor Ponta a anunțat că va demisiona din PSD. Fostul premier și președinte al PSD a spus că îi va trimite o demisie în alb lui Liviu Dragnea și acesta va decide ce are de făcut.

„Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, pe care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a recunoscut  că nu este în relații bune cu Liviu Dragnea, acest lucru fiind ușor observabil din ultimele declarații ale celor doi, apparent prietenoase, dar pline de substraturi veninoase.

„Orice critică de la Victor Ponta, pentru mine, e sănătate curată. Poate va avea o funcţie, nu cred că Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienţă. Partidul s-a exprimat pentru o anumită sustinere”, a declarat Liviu Dragnea în urmă cu o săptămână. Cu puțin înainte, Ponta declarase: „ În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa. Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD. Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat”.

Victor Ponta a devenit membru al PSD în 2002.

- Reclama -

 

 

sursa foto: psnews.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele