Porcsalmi Balint a renunțat la mandatul de preşedinte executiv al UDMR

0

Porcsalmi Balint a anunțat că va renunța la mandatul de președinte executiv al UDMR, după finalizarea negocierilor de formare a noului Guvern.

 

„Suntem după doi ani dificili și patru alegeri reuşite pentru UDMR. Sunt recunoscător colegilor mei şi voluntarilor noștri cu care am luptat împreună. În 2017 am fost ales preşedinte executiv al UDMR pentru doi ani, iar, după alegerile europarlamentare, mi-am continuat mandatul la cererea președintelui Uniunii. Atunci am stabilit ca, după alegerile parlamentare din 2020, să îmi închei această activitate”, a scris Porcsalmi Balint, pe Facebook.

Vezi și Gelu Duminică: Copiii din România au nevoie de un alt sistem educaţional

El a amintit că, pe lângă atribuţiile executive, a coordonat campaniile electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2019 şi pentru cele locale şi parlamentare din acest an.

„Pe 6 decembrie misiunea mea s-a încheiat: la finalul negocierilor de formare a noului Guvern voi renunţa la mandatul de preşedinte executiv al UDMR. Mulţumesc Uniunii pentru încredere şi oportunitate. Sunt mândru de colegii mei şi de rezultatele obţinute împreună. Mult succes, UDMR!”, a transmis Porcsalmi Balint.

Citește și Casoteca.ro – studiu-particule-plasmacluster-anti-coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele