Povești pescărești: Dragnea, campion la aruncat din barcă

0
- Reclama -

Victor Ponta este consecvent în privința atacurilor pe care le lansează împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea.Nicio masă fără pește, nicio săptămână fără un atac! Facebook-ul rămâne coșmarul președintelui Camerei Deputaților. Ultima postare a fostului premier:

„În această săptămână atât de plină cu aventuri „pescăreşti” mi-am adus aminte de un episod din septembrie 2012 de la Murighiol din Delta. Atunci am avut un weekend extrem de încărcat – stabilirea candidaţilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . În plus am adoptat toţi o „Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea” – ştiu că acum sună comic dar aşa a fost!

Am fost atunci în „barcă USL” cinci oameni (ca în faimoasa comedie „Operaţiunea Monstru”) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi – cu voia dvs. ultimul pe lista – „camaradul şi prietenul” Liviu Dragnea! Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o ştiţi : întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu „împins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuta a lui Daniel ! Tristă poveste – important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi  / cel pentru care ne asumăm şi proclamam toţi atunci „solidaritatea” !!!

Ieri am văzut fotografii cu Premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de „camaradul şi prietenul” Liviu / sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului.Dincolo de aceste „poveşti pescăreşti” cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde „barca”! Văd valuri mari, găuri multe şi un „Cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot – chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă! ”

sursa foto: https://www.facebook.com/liviudragnea.ro/?fref=ts

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele