Prefectura bâlbelor și a ”erorilor materiale”

0
- Reclama -

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Ţipişcă, a anunţat că activitatea din creşe şi din after-school-uri se va desfăşura în continuare, cu respectarea restricţiilor impuse.

 

„A fost o eroare materială”, a susţinut reprezentantul Prefecturii, referindu-se la faptul că iniţial se anunţa că şi aceste activităţi se suspendă. Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, luni seară, că este „incredibil” ceea ce s-a întâmplat în legătură cu „situaţia creată la nivelul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, menţionând că a avut discuţii cu prefectul încă de săptămâna trecută şi se aştepta „să ia o decizie clară”.

„Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în toate spaţiile deschise publice şi în interior, şcolile îşi vor desfăşura activitatea în scenariul prevăzut de Ordinul ministrului educaţiei şi cercetării, şi aici facem referire la scenariul roşu, deci în sistem online.

Toate activităţile desfăşurate în spaţii închise, în restaurante, în cafenele, în săli de cinematografe, în săli de spectacole şi în săli de jocuri de noroc sunt interzise. Facem menţiunea că activitatea din creşe şi din after-school-uri se va desfăşura în continuare, cu respectarea strictă a prevederilor legale ale ordinului comun al ministrului Educaţiei şi Cercetării, al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale”, a declarat, luni seara, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă.

- Reclama -

Dragomir vrea să fie consilier general al Capitalei

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele