Premierul Cîțu anunță rectificarea bugetară și se laudă cu susținerea din PNL

PIB are o valoare nominală acum de 1,17 miliarde, faţă de 1,11 miliarde la începutul anului

0
citu iohannis

Premierul Florin Cîţu spune că Guvernul a aprobat rectificarea bugetară, PIB-ul fiind reevaluat la o valoare nominală de 1,17 miliarde de lei, faţă de la 1,11 miliarde de lei la începutul anului.

 

“Am aprobat rectificarea bugetară pe anul 2021, prima rectificare bugetară pentru acest an. Câteva elemente importante, la baza rectificării stă o reevaluare a PIB. (…) PIB are o valoare nominală acum de 1,17 miliarde, faţă de 1,11 miliarde la începutul anului”, a declarat Cîţu, la Palatul Victoria.

Cîțu se laudă cu susținerea PNL-ului și a Președintelui Iohannis

Premierul Florin Cîţu spune că guvernarea continuă, iar PNL este “un partid responsabil” care a dat deja un vot pentru susţinerea prim-ministrului.

Cîțu a răspuns astfel întrebat dacă după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis ia în calcul o retragere a sa din funcţia de premier.

“Am spus ce am vorbit cu domnul preşedinte, eu i-am spus: guvernarea continuă. (…) PNL este un partid responsabil, un partid care a dat, deja, un vot pentru susţinerea premierului. Noi vrem să guvernăm, românii au votat să guvernăm “, a declarat Florin Cîţu, marţi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

 

Premierul a adăugat că urmează o situaţie “complicată, serioasă” pentru România și se referă la valul patru al pandemiei de coronavirus.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele