Şeful PSD Hunedoara a pus filialele locale să strângă semnături împotriva jurnaliştilor care îl atacă pe Dragnea: „Să fie sancţionaţi de CNA“

0

Laurenţiu Nistor, şeful PSD Hunedoara, a solicitat fiecărui şef de filială locală să strângă cel puţin 100 de semnături de la membri şi simpatizanţi pentru sancţionarea de către CNA a posturilor de televiziune şi a jurnaliştilor care „l-au atacat şi jignit pe Liviu Dragnea”.

Şefii filialelor locale din judeţul Hunedoara ale Partidului Social Democrat au fost obligaţi de preşedintele filialei judeţene a PSD, Laurenţiu Nistor, să transmită, în termen de patru zile, până în 18 septembrie, un tabel cu cel puţin 100 de semnături, de la membri şi simpatizanţi ai partidului, în care să solicite sancţionarea posturilor de televiziune şi a jurnaliştilor care „l-au atacat şi jignit pe Liviu Dragnea”

„În atenţia preşedinţilor organizaţiilor locale ale PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara@psd.ro tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături. Datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale, oamenii să ştie ce au semnat. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi Realitatea TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu Rareş Bogdan”,  se arată în adresa semnată de Laurenţiu Nistor.

„S-a considerat că, la solicitarea mai multor oameni, membri şi nemembri de partid, să fie sesizat CNA cu privire la modul cum se exprimă unii jurnalişti. Ceea ce s-a cerut cu semnăturile alea a fost şi la solicitarea oamenilor şi eu cred că nu este rău că semnează oamenii”, a declarat şeful PSD Hunedoara, citat de anchetadehunedoara.ro.

Citeste mai mult: adev.ro/pf98x0

Citește și Viorica Dăncilă îl critică pe Iohannis:Summitul Inițiativei Celor 3 Mări este politizat într-un mod total lipsit de responsabilitate şi de etică

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele