Premierul Cîțu: România începe cea mai bună perioadă de creștere economică din ultimul secol

Autostrada Pitești - Sibiu este una dintre prioritățile sale

0
premierul citu
Florin Cîțu

Florin Cîțu spune că, după depășirea pandemiei, România va avea cea mai bună perioadă de creștere economică din ultimul secol. Prim-ministrul a mai spus că boom-ul economic trebuie bine gestionat, din punctul de vedere al alocării resurselor.

 

Premierul a pus accent pe construcția de autostrăzi, de drumuri care să unească regiunile istorice ale României. Autostrada Pitești – Sibiu este una dintre prioritățile sale.

„Cred că urmează pentru România cea mai buna perioadă de creștere economică din ultima sută de ani, pe care o vor vedea toți românii. Sunt reforme care eliberează resurse, nu le blochează în economie. Reforme care vor permite investitorilor să vină în România”, a spus Cîțu în cadrul podcastului „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

Premierul a vorbit despre un studiu care arată că astfel de perioade, cum este actuala pandemie COVID-19, sunt urmate de un boom economic.

Vezi și Cîțu se laudă cu revenirea economică

„Boomul trebuie să știi să-l gestionezi, pentru că resursele se vor duce peste tot”, a adăugat el.

„Ce cred că trebuie să facă statul e să creeze acest ecosistem care implică școală, curățenie pe stradă, siguranță, în care oamenii să fie confortabili și să-și vadă de jobul lor, să fie siguri că dacă copilul lor merge la școală este în siguranță acolo și de la școală până acasă. Că dacă merg la spital pot fi siguri. Acest ecosistem trebuie creat. De aceea am spus că în această guvernare vom construi spitale”, a adăugat el.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele