Premierul Cîțu se laudă cu investițiile în economie

1

Premierul Florin Cîţu afirmă, miercuri, că s-a reuşit ”imposibilul”, iar în 2020 investiţiile nete în economie au crescut.

 

”Am arătat că e posibil să creşti investiţiile chiar dacă economia trece prin cea mai mare criză economică din ultima sută de ani”, afirmă premierul. Acesta adaugă că în 2021 investiţiile susţinute de buget cresc cu peste 8 miliarde lei.

”Am reuşit imposibilul! În 2020 investiţiile nete în economie au crescut! Am spus din prima zi de mandat că o economie liberală, o economie care produce bunăstare pentru TOŢI românii, se bazează pe investiţii. Anul trecut am arătat că e posibil să creşti investiţiile chiar dacă economia trece prin cea mai mare criză economică din ultima sută de ani. Investiţiile au fost cele care au permis plata salariilor crescute din sectorul bugetar la timp, plata pensiilor crescute la timp, plata şomajului tehnic pentru 1.4 milioane de români. Dar mai ales investiţiile au fost cele care au menţinut locurile de muncă şi, astfel, România a avut cea mai mare creştere economică din UE”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Cîţu.

Premierul afirmă că ”o economie liberală încurajează şi susţine investiţiile”.

”În 2021 accelerăm lucrurile, iar investiţiile susţinute de buget cresc cu peste 8 miliarde lei, la un nivel record din ultimii 30 de ani, de 62 miliarde lei. România, în sfârşit, merge în direcţia bună pentru toţi românii”, a mai afirmat premierul.

Dosarul ”10 August” sabotat de fosta șefă DIICOT, Giorgiana Hosu

1 comentariu

  1. Cu vorbe nu se creaza nimic asa cum pentru anul 2020 nimeni nu poate arata ca a aparut pe harta economica a Romaniei o singura societate de productie nici de scobitori, nici de masti, nici de izmene pentru soldati, nici de bate pentru batrani macar sau orice o fabrica de hartie de sters … la gura macar .

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele