Premierul Dăncilă vrea pedepse mai mari pentru criminali și violatori

0

Viroica Dăncilă a declarat că de săptămâna viitoare Guvernul va lua o serie de măsuri legate de înăsprirea pedepselor pentru criminali şi violatori, în contextul cazului de la Caracal.

Premierul prezent la televiziunea de casă a PSD-Alde, Antena 3, nu a spus însă nimic despre faptul că politicieni PSD din Olt sunt extrem de apropiați de clanuri mafiote care se ocupă cu trafic de persoane. Fără a fi întrebată de interlocutor, Dăncilă a trecut ușor peste o mare problemă: politicul și clanurile mafiote fac viața grea românilor.

Citește Penalii și baronii PSD și PD care au subjugat județul Olt: Stănescu, Vâlcov, Iordache

„Am spus că nu mai intervin în justiţie şi nu mai vreau să dau prin OUG decizii care ţin de justiţie, dar cred că e reparaţie morală să avem închisoare pe viaţă pentru crime şi pedepse aspre pentru violatori. Am spus că voi face şi voi face”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Am spus că vin cu OUG care să reglementeze anumite lucruri care au condus la o întârziere sau funcţionare nu tocmai bună a unor intervenţii. Mă refer a 112, în cadrul unui grup de lucru avem 14 măsuri, oug pregătite, măsuri din partea ministerului de Interne şi a ministerului Justiţiei. Le vom adopta în şedinţă de Guvern, urmând ca Parlamentul să ia act”, a mai spus premierul.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele