Presa australiană: expulzarea lui Djokovici, iminentă

0

Viza liderului ATP Novak Djokovici ar urma să fie anulată din nou, joi, iar ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, va decide expulzarea sportivului, susţine Paul Bongiorno, jurnalist la The Saturday Paper.

 

“Am auzit că Alex Hawke îl va da afară pe Joker mâine”, a scris Bongiorno, jurnalist politic australian experimentat.

Decizia autorităţilor australiene privind o posibilă nouă anulare a vizei de intrare în ţară a lui Novak Djokovici este aşteptată orele următoare, după ce avocaţii jucătorului au depus noi documente în acest caz

Novak Djokovici a recunoscut, miercuri, că s-a întâlnit cu un jurnalist când ştia că are Covid-19, descriind acest fapt drept o „eroare de judecată”. Însă el a afimat că nu ştia că este pozitiv atunci când a premiat copiii de la academia lui din Belgrad, la o zi după data testului său PCR. Cât priveşte declaraţia prezentată autorităţilor australiene înainte de sosirea în ţară, referitoare la faptul că nu călătorise în afara Serbiei anterior, aceasta a fost completată greşit de agentul său, a adăugat Djokovici.

Liderul ATP a recunoscut că, după ce a primit rezultatul pozitiv, a participat, totuşi, la centrul său de tenis din Belgrad, 18 decembrie, la un interviu pentru L’Equipe”, deoarece „s-a simţit obligat” şi „nu a vrut să-l dezamăgească pe jurnalist”. Djokovici spune că s-a distanţat social şi a purtat o mască, cu excepţia momentelor în care au fost făcute fotografii.

Piața Matache, motiv de dispută între PSD și Clotilde Armand

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele