Prim-ministrul Ciucă spune răspicat că nu vom avea lockdown

0

Prim-ministrul interimar Nicolae Ciucă spune răspicat că nu vom avea lockdown. Ciucă a declarat că Guvernul va analiza proiectul de hotărâre în baza căruia starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. Încă ministru al Apărării, Ciucă subliniază că astfel sunt infirmate şi “fake news-urile” privind intrarea în lockdown a României.

 

“Ieri după-amiază a avut loc şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, s-au analizat şi dezbătut toate aspectele legate de pandemia COVID 19, s-a luat o decizie, domnul secretar de stat a explicat aseară în conferinţa de presă faptul că nu se produc modificări faţă de hotărârea anterioară.

Un ungur salvează onoarea unui român, FRF nu a reușit

Excepţie o face faptul că se va reglementa modul de transport în interiorul telecabinelor, va fi un ordin comun al celor două ministere (n.r. – Sănătate şi Economie ). Ca atare, astăzi, în şedinţa de guvern, vom analiza proiectul de hotărâre de guvern prin care se va prelungi starea de alertă. Şi, cu această ocazie, practic, infirmăm şi fake news-urile prin care se anunţa că se intră în lockdown din nou”, a declarat Ciucă, vineri, în cadrul şedinţei Executivului.

Citește și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele