Prima reacție a lui Carmen Dan, după clasarea dosarului „Microfonul”: „Nu comentez decizia procurorilor”

0
- Reclama -

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la clasarea dosarului „Microfonul”, că nu comentează decizia procurorilor, afirmând că ancheta i s-a părut serioasă, scrie news.ro.

„Am văzut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă”, a spus Carmen Dan, la intrarea în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Pe data de 4 mai, procurorii Parchetului General au decis clasarea dosarului „Microfonul”, în care ministrul de Interne reclama faptul că în priza din locuinţa sa a descoperit un dispozitiv de înregistrare.

Parchetul General a clasat săptămâna trecută dosarul deschis în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuinţa ministrului de Interne.

Citeşte şi Irina Tănase, Dăncilă, Firea şi Carmen Dan cer daune morale de 500.000 euro site-ului Times New Roman

La sfârşitul lunii noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu, iar dosarul a fost preluat de parchetul instanţei supreme.

- Reclama -

Carmen Dan declara, la sfârşitul lunii decembrie, că expertiza tehnică a fost finalizată în dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

Pe eticheta microfonului era trecut anul de fabricaţie 2009, iar dispozitivul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de până acum arătând că ar fi fost montat de către o persoană fizică, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională.

 

De Vlad Mitu

 

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele