Prima spălătorie automatizată de motociclete, scutere și biciclete din România

0
- Reclama -

Soluția de spălare a bicicletelor este un sistem revoluționar de spălare și uscare complet automatizat pentru motociclete, biciclete și scutere, care vă va face afacerea mai competitivă, inovatoare, comercializabilă și completă.

Datorită dezvoltării dense pe tot globul și tendinței de economisire a energiei, piața vehiculelor cu două roți continuă să se extindă.

Pentru a oferi o modalitate convenabilă, precum și un spațiu rapid și sigur de spălare, pentru utilizatorii de motociclete, o mașină de spălat complet automatizată este considerată un serviciu necesar.

Citiți și 200 de posturi disponibile la Arctic Găești în aceste zile. Sunați acum pentru angajare!

Soluția Bike Spa este optimă – Această mașină de spălat biciclete pulverizează apă și detergenți la o presiune măsurată pentru a oferi un proces de curățare robust, de calitate superioară, eficient în timp și complet protector.

În plus, reduce consumul de energie și apă, minimizează costurile de spălare / forță de muncă, iar utilizarea colectorului de apă uzată previne materialele nedorite care fac sistemul stației ca fiind unul ecologic.

- Reclama -

Bike Spa este pionierul principal în dezvoltarea de soluții automate și durabile pentru Bike Wash, curățarea motocicletelor și scuterelor, proiectând un produs inovator care îmbunătățește procesul de curățare end-to-end pentru biciclete de toate tipurile și dimensiunile.

Această mașină automată de spălat biciclete este soluția potrivită și răspunde la întrebările tuturor: Cum să speli o bicicletă.

Se vinde sistem automatizat de spălare, ceruire, uscare pentru Motociclete Scootere și Biciclete.

Aflați mai multe detalii la numărul de telefon – 0729 081 487

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele