Primăria Capitalei: Au fost ocupate toate locurile în tabăra pentru pensionari în Grecia

0

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă că au fost ocupate toate locurile în tabăra pentru seniori în Grecia şi că nu se mai fac înscrieri.

“Au fost ocupate toate locurile în Tabăra tematică ‘La pas prin tărâmul legendar al Greciei’. Lista este completă, nu se mai fac înscrieri în cadrul acestui proiect”, se arată într-un comunicat al PMB.

Conform sursei citate, Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti informează că în cadrul proiectului taberei tematice cultural educative “La pas prin tărâmul legendar al Greciei” s-au înscris 1.400 de seniori, cu 400 peste limita de 1.000 de locuri disponibile, iar până în prezent au fost validate 750 de dosare.

“În cursul zilei de mâine, 7 august, începând cu ora 09.00, în ordinea înscrierilor, îşi vor depune dosarele persoanele înscrise de la numărul 751 până la completarea numărului de locuri disponibile, la Biroul provizoriu de Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Seniori, din strada Constantin Mille nr. 10 şi la Biroul de Înscrieri, deschis în această dimineaţă, în foaierul Teatrului Mic din strada Constantin Mille nr. 16. Subliniem faptul că nu se mai fac înscrieri pentru acest proiect, întrucât există deja un număr de 400 de persoane aflate pe lista de aşteptare, iar acestea vor fi contactate telefonic doar în cazul retragerii sau nevalidării vreunui dosar dintre cele 1000 de persoane aflate pe lista de înscrieri, până la ocuparea locurilor”, precizează PMB.

Municipalitatea menţionează că, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru înscrieri, au fost preluate şi dosare cărora le-a lipsit adeverinţa medicală sau asigurarea de călătorie pentru perioada în care s-au înscris, acestea având obligaţia de a le depune ulterior, în termen de trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului, la sediul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti din bulevardul Basarabia nr. 37 – 39, intrarea D-113, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Citește și Firea duce pensionarii în Grecia, dar nu îi lasă la droguri şi alcool

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele