Primăria Sectorului 1 a plătit datoriile pe care Romprest le avea la sortatorii de deşeuri

0
clotilde armand

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand anunţă că primăria a plătit direct sortatorii de deşeuri, astfel încât Romprest a început să ridice gunoiul, în doar trei ore fiind depozitate 260 de tone de gunoi.

 

Primarul afirmă că Primăria a notificat Compania Romprest Service S.A. să reia, în 24 de ore, prestarea serviciului public de salubrizare, în caz contrar, după expirarea termenului, contractul cu această societate va fi reziliat de drept.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a transmis miercuri dimineaţă, într-o postare pe Facebook, că sortatorii de deşeuri au fost plătiţi direct de primărie şi că gunoiul a început din nou să fie ridicat. Ea a acuzat din nou Romprest că nu a plătit sortatorii.

”Primăria Sectorului 1 a reuşit să deschidă astăzi dimineaţă porţile sortatorilor şi să-i plătească direct (în ciuda piedicilor puse de Romprest) iar gunoiul a început să fie ridicat. În doar 3 ore de la deschidere Romprest a depozitat peste 260 tone de gunoi”, a scris edilul Sectorului 1.

Clotilde Armand a afirmat din nou că operatorul de salubritate nu şi-a plătit sortatorii.

Vezi și Romprest se plânge că nu are unde să predea gunoiul

”Sortatorii şi-au închis porţile şi operatorul a lăsat gunoiul (lucru interzis de lege şi de contractul de delegare) pe străzi. Primăria a găsit o soluţie să plătească direct spre sortatori datoriile operatorului. Dar ce credeţi? Compania Romprest Service S.A. s-a împotrivit vehement. Şi au urmat multe zile de muncă pentru aparatul primăriei să găsească soluţii. Şi am găsit. Tot astăzi, Primăria Sectorului 1 a notificat Compania Romprest Service S.A. să reia, în 24 de ore, prestarea serviciului public de salubrizare, în caz contrar, după expirarea termenului, contractul cu această societate va fi reziliat de drept”, afirmă Clotilde Armand.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele