Primăria Sectorului 6 se închide până în 29 martie

1

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă închiderea instituţiei şi a sediului ADP Sector 6, până în 29 martie, după confirmarea a zeci de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

 

”Legea spune clar, la un număr cinci angajaţi confirmaţi cu Covid 19, sediile instituţiilor se închid. Astăzi am primit rezultatele testării întregului personal, realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajaţi având Covid 19. Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajaţi care activează în sediul principal). Aceeasi situaţie s-a petrecut si la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmaţi cu Covid 19 un număr de 14 angajaţi. A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a şti cum stăm”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Primarul a precizat că, în şedinţa Comitetului Local de Urgenţă, s-a decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 şi a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021.

”Angajaţii vor lucra în regim de telemuncă. Din păcate, legea este nu prevede posibilitatea ca acolo unde avem rezultate clare, să meargă acasă doar cei confirmaţi pozitiv. De asemenea, am decis ca toată activitatea de relaţii cu publicul să se desfăşoare până pe 29.03.2021 să se realizeze exclusiv prin servicii de poştă şi on-line. Este important să acţionăm responsabil.

Putem închide sedii de instituţii, dar nu putem închide un oraş sau un sector. De aceea, am luat decizia să adoptăm un plan de permanenţă pentru ca fiecare serviciu, direcţie sau direcţie generală din cele două sedii (Primărie şi ADP) să fie reprezentantă de minim un om, în special funcţionarii/personalul de conducere”, a mai precizat primarul.

Medicul Emilian Imbri: cazuri mai grave, București în carantină

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele