Primarul PSD, Vladimir Petruț „Îi solicit lui Dragnea demisia de onoare din calităţile deţinute în acest moment“

0

Primarul PSD care critica mitingul organizat de PSD îi cere demisia lui Dragnea după ce acesta a fost condamnat joi la 3 ani și 6 luni de închisoare cu excutare în dosarul angajărilor fictive. Primarul PSD, Vladimir Petruț declara cu puțin timp înaintea mitingului PSD că este organizat pentru “penalul” Dragnea și că participanții sunt aduși cu forța, fiind tratați ca niște animale.

“În calitate de membru PSD, am luat act de hotărârea instanţei de judecată, care îl condamnă pe inculpatul Liviu Dragnea, în primă instanţă, la închisoare cu executare. În acest context, îi solicit public acestuia demisia de onoare din calitatăţile deţinute în acest moment, pentru a nu pune în pericol guvernarea şi credibilitatea partidului şi implicit a coaliţiei de guvernare”, a scris, pe Facebook, primarul PSD al ore;ului Cavnic din judeţul Maramureş.

Primarul PSD a devenit cunoscut opiniei publice cu câteva zile înaintea mitingului organizat de PSD. Aducea mai multe acuzații cu privire la adevăratul motiv al mitingului, spunândcă este orgnizat pentru susținerea “penaului” Dragnea.

“Prostia asta de miting. Cum să faci un miting în capitala țării când tu conduci țara? Tu ai prefecți, primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim-ministrul, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți face legi, poți să faci dezbateri publice (…) Sau mergi cumva să-l aperi pe penalul Dragnea? Domnul Dragnea este condamnat penal, este penalul Dragnea!”.

Primarul vorbea de modul disprețuitor în care erau tratați oamenii aduși la miting.

„Pleacă autocarul din Maramureș, trebuie să călătorească minim 10 ore, ajung seara la 6-7, pun oamenii în stradă patru-cinci ore, și-napoi îmbarcă-i în autocar. Oamenii ăia timp de o zi nu fac baie, nu folosesc un WC… Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?! Chiar nu se gândesc?”, a mai spus Vladimir Petruț.

Citește și PSD: „Cum să faci miting când conduci țara? Sau mergi să-l aperi pe penalul Dragnea?”

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele