Primele imagini cu Ben Affleck, epuizat după nunta sa

0

Primele imagini cu Ben Affleck după nunta din Las Vegas. Actorul părea pregătit pentru un pui de somn când a fost văzut pentru prima dată de când s-a căsătorit cu Jennifer Lopez într-o ceremonie surpriză din Las Vegas.

Ben, în vârstă de 49 de ani, a fost văzut întorcându-se în Los Angeles. Fotografii l-au pozat cu verigheta pe mână în timp ce se ducea cu mașina la casa fostei sale soții, Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani.

Primele imagini cu Ben Affleck după nunta cu Jennifer Lopez

Affleck a părut obosit și căscă în timp ce aștepta la semafor, după nunta de weekend care a avut loc la faimoasa capela A Little White. Actorul a îmbrăcat un tricou violet pentru a conduce și a fost văzut sprijinindu-și capul de scaunul mașinii.

Ben Affleck, fotografiat în timp ce cască, la volanul mașinii

Între timp, mireasa lui Ben, în vârstă de 52 de ani, părea să fie într-o dispoziție fantastică. Ea a intrat luni pe Instagram cu un videoclip cu ea însăși dând un spectacol energic în fața unei mulțimi încântate. „Dispoziție de luni”, a subtitrat superstarul pop clipul plin de viață, care a arătat-o dansând într-o ținută albă alături de mai mulți dansatori.

Fanii ei au fost încântați de videoclip. Ieșirea lui Ben vine în urma știrilor că, în ciuda ceremoniei lor de sâmbătă, cuplul plănuiește să aibă o nuntă mare cu prietenii și familia în viitorul apropiat, potrivit People și TMZ.

Actorii, care s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 20 de ani și și-au reaprins povestea de dragoste abia anul trecut cu o logodnă în aprilie, nu au încă în plan o lună de miere, s-a mai spus.

People a scris că acesta este doar începutul sezonului de nunți al lui Jennifer și Ben. Domnul și doamna Affleck „planifică să organizeze o petrecere mai mare, astfel încât să poată sărbători cu familia și prietenii”.

Ce se spune despre nunta cea mare a celor doi îndrăgostițiBen Affleck în timp ce o întâmpină pe Jennifer Lopez pentru a merge împreună să petreacă timp cu fiul actorului în vârstă de 10 ani, Samuel

 

Cei mai apropiați membri ai familiei lui Jennifer sunt gemenii ei Max și Emme. Artista are o legătură specială și cu mama ei Guadalupe și tatăl David, și surorile Lynda și Leslie. Cele mai bune prietene ale ei sunt Leah Remini, Jane Fonda și Renee Zellweger.

Familia lui Ben include cei trei copii ai săi, Violet, Seraphina și Samuel. De asemenea, este aproape de fratele său Casey și de mama lui Chris. Printre prietenii săi celebri se numără Matt Damon și George Clooney.

People nu a scris încă despre când și unde va avea loc a doua nuntă a lui Bennifer.

Dar TMZ a publicat informația potrivit căreia marea petrecere va avea loc la casa lui Ben din orașul de coastă Riceboro, Georgia. Conacul cu două etaje are patru dormitoare și patru băi și jumătate. Există și alte două proprietăți mai mici pe teren cu dormitoare suplimentare.

Site-ul a adăugat că evenimentul va avea loc în următoarele „săptămâni”. De asemenea, s-a susținut că Jennifer a zburat recent la casa din Georgia pentru a o examina. Ea a discuta despre planuri cu managerul ei, Benny Medina. De asemenea, se crede că și Ben se află la fața locului.

„Nu au încă o lună de miere planificată. Jennifer spune că fiecare zi cu Ben este o lună de miere”, a declarat sursa site-ului.

„De când au început să se întâlnească din nou, Jennifer a crezut cu adevărat că asta este. Așteaptă cu nerăbdare să îmbătrânească alături de Ben”, a adăugat persoana din interior.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele