Primul Crăciun la Sandringham fără Regina Elisabeta! Familia Regală nu se va aduna pentru a urmări discursul Regelui

0
13 November 2022, United Kingdom, London: King Charles III attends the Remembrance Sunday service at the Cenotaph. Photo: Aaron Chown/PA Wire/dpa

Primul Crăciun al familiei regale din Marea Britanie fără regina va fi „mai puțin formal” decât de obicei și membrii familiei nu se vor mai întâlni pentru a urmări discursul regelui, a susținut un expert regal.

Jennie Bond, despre Crăciunul de anul acesta de la Casa Regală: „Sunt sigură că va înregistra discursul”

Jennie Bond, fostul corespondent regal al BBC, spune că Familia Regală se va aduna în continuare la moșia Sandringham din Norfolk anul acesta pentru a sărbători festivitățile. Expertul a explicat că sărbătorile de Crăciun au fost întotdeauna o sărbătoare oficială în casa regală. De asemenea, expertul a mai spus că discursul Regelui Charles al III-lea ar putea fi mai puțin sobru decât în anii trecuți, iar membrii familiei regale vor încălca regula de a se aduna pentru a vedea discursul televizat. Acesta mai spune că Regele Charles va renunța la acest ritual „arhaic” și că, în schimb, dorește ca cei dragi ai săi să se concentreze asupra amintirilor despre momentele lor fericite cu Regina Elisabeta.

Mai mult, autorul spune că regele va călca probabil pe urmele mamei sale și își va înregistra discursul înainte de Crăciun.

Ea a adăugat: „Sunt sigură că va înregistra [discursul] cu câteva zile înainte și va avea o reflecție asupra pierderii lor”, notează Daily Mail.

Membrii familiei regale sunt așteptați să participe la o slujbă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe proprietatea Sandringham înainte de a se întoarce acasă pentru masa de Crăciun.

La începutul acestei luni, s-a raportat că regele Charles i-a invitat pe Meghan Markle și Prințul Harry la sărbătorile de Crăciun ale familiei, în ciuda faptului că aceștia au renunțat la îndatoririle regale în urmă cu aproape trei ani. Dar o sursă apropiată regelui a spus: „Este puțin probabil să participe”

Va fi pentru prima dată când Charles găzduiește adunarea anuală a familiei și vacanța de Crăciun la proprietatea privată din Norfolk. Prințul și Prințesa de Wales vor sta în apropiere de Anmer Hall, casa pe care au primit-o de la Regină.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele