Mesajul logodnicului Elenei Udrea după arestarea ei: “Îmi este greu să înţeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România”

1

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, transmite printr-o postare pe Facebook că sunt momente dificile pentru ei şi că îşi doresc ca fetiţa lor să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum are cea mai mare nevoie de aceasta. El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România “găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”.

“Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile, şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea”, scrie Adrian Alexandrov pe Facebook.

El adaugă că Elena Udrea este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţă.

“Îmi este greu să înţeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din braţele mamei”, mai scrie el.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercuri.

Citește și VIDEO: Reportaj Hotnews despre referendum în mediul rural: „Zău, zău, nu se poate așa ceva! I-aș strânge de gât”

De Vlad Mitu

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele