Prinţul Harry, al cincilea în linia de succesiune a tronului Marii Britanii, se va căsători cu actriţa americană Meghan Markle

0
- Reclama -

Prinţul Harry, al cincilea în linia de succesiune a tronului Marii Britanii, se va căsători cu actriţa americană Meghan Markle, au anunţat reprezentanţi ai Casei Clarence, potrivit BBC.

Nunta este programată să aibă loc primăvara viitoare, iar cuplul va locui la Nottingham Cottage din Palatul Kensington.

Într-un comunicat, prinţul Harry a transmis că este „încântat să anunţe” logodna şi faptul că a primit binecuvântarea părinţilor lui Meghan Markle.

Cei doi au o relaţie din iulie 2016. Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.

Luni, Harry şi Meghan au avut şi o şedinţă foto oficială, prilej pentru fericită logodnica să îşi etaleze inelul, făcut din diamante, care i-au aparţinut regretatei prinţese Diana.

- Reclama -

Extrem de emoţionaţi, cei doi îndrăgostiţi au apărut în fata jurnaliştilor în grădinile palatului Kensington. Radioasă şi elegantă, Meghan, îmbrăcată în alb, l-a ţinut tot timpul strâns de braţ pe logodnicul ei:

– Felicitări din partea noastră, a tuturor! Cum vă simţiţi?

– Suntem încântaţi!

– Meghan, cum te simţi?

– Sunt fericită.

– Harry, când ai ştiut că ea e aleasa?

– Când am întâlnit-o prima dată.

Harry a cerut-o pe Meghan de soţie cu un inel special, făcut din trei diamante: unul adus din Botswana şi două care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana. Harry însuşi a creat designul bijuteriei.

În septembrie, Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, s-a afişat pentru prima dată oficial cu iubita lui la Jocurile Invictus, eveniment pe care el îl patronează.

Au apărut, ţinându-se de mână, la un meci de tenis de la Toronto. De curând, o biografă a familiei regale dezvăluia ca fermecătorul prinţ făcuse o pasiune pentru actriţa Meghan Markle, cu mult înainte să o cunoască.

Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat, în noiembrie 2016, relaţia cu actriţa americană Meghan Markle, cunoscută din serialul „Suits”.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare – prinţul William – şi cei doi copii ai acestuia – prinţul George şi prinţesa Charlotte.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele