Procurorii au demarat urmărirea penală a lui Alexandru Cumpănaşu

0

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au început urmărirea penală in rem pentru incitare la ură sau discriminare în legătură cu mai multe postări publicate de Alexandru Cumpănaşu pe TikTok.

 

Vezi și discuțiile lui Cumpănașu cu diverși minori Educație înșelătoare pe internet: ”Profu online” pe TikTok

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a fost înregistrat, miercuri, un dosar penal ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, urmărirea penală fiind începută in rem”, se precizează într-un comunicat al Parchetului transmis.

Vezi și Cumpănașu, despre dosarul de la DNA Constanța: Nu am prezentat informații eronate la SNSPA, toate diplomele și CV-ul sunt reale

Parchetul nu face referire la o anumită persoană, dar surse judiciare au precizat că cel vizat de verificări ar fi Alexandru Cumpănaşu.

În fapt, spun anchetatorii, s-a reţinut că în spaţiul public au apărut o serie de postări şi materiale video prin care o persoană care domiciliază pe raza Secţiei 16 Poliţie, prin mesajele transmise, a incitat publicul la ură faţă de o anumită categorie de persoane, în speţă cadrele didactice.

În prezent, cercetările sunt efectuate de lucrătorii Secţiei 16 Poliţie sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, cauza fiind în faza administrării probatoriului.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele