Procurorul Robert Fleckhammer nu mai e șef de Secție în DIICOT

0

Procurorul Robert Fleckhammer, care a clasat dosarul filajului la adresa unor ziariști și magistrați, a fost înlocuit marți din funcția de șef de Secție în DIICOT, potrivit ordinii de zi a CSM. Locul său la șefia Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii organizate din DIICOT a fost luat de procurorul Marius Crivăț, care a trimis în judecată dosarul BlackCube.

 

Procurorul șef interimar al DIICOT, Oana Daniela Pâțu, nu l-a mai propus pentru o nouă delegare pe Fleckhammer, ci pe Crivăț.

Robert Fleckhammer este procurorul DIICOT care clasat dosarul de filaj în care au fost vizați Horațiu Radu (procuror), Răzvan Păștilă (judecător), Alex Costache (jurnalist TVR și G4Media) și Cosmin Savu (jurnalist PRO TV).

Fleckhammer care crede că deplasările pe bani publici sunt informații secrete

Fleckhammer s-a remarcat în 2017, când a instrumentat dosarul prin care jurnalista Gabriela Scraba de la Radio România a fost pusă sub acuzare și trimisă în instanță pentru că oferise informații socotite de Fleckhammer secrete, despre deplasările pe bani publici ale lui Ovidiu Miculescu, numit de PSD președinte al Radio România.

Dar judecătorii au invalidat acuzațiile DIICOT, arătând că era vorba despre date de interes public, potrivit PressHub.ro.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele