Pronunţarea în dosarul Colectiv, amânată

0
- Reclama -

Pronunţarea în dosarul Colectiv a fost amânată din nou, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, magistraţii anunţând un nou termen pentru 3 mai.

 

Curtea de Apel Bucureşti era aşteptată să se pronunţe, vineri, în dosarul Colectiv, după ce în 3 martie magistraţii au amânat decizia, explicând că au fost depuse concluzii scrise după termenul stabilit şi mai aveau nevoie de timp pentru deliberare.

Magistraţii au anunţat că pronunţarea ar urma să aibă loc în 3 mai.
În 3 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 3 martie pronunţarea sentinţei definitive în dosarul „Colectiv”. În primă instanţă, fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu pentru eliberarea autorizaţiilor de funcţionare în cazul clubului Colectiv.

La 21 decembrie 2021, instanţa a stabilit termen de deliberare, redactare şi pronunţare a hotărârii în acest caz, la 3 ianuarie 2022.

- Reclama -

Judecarea apelului în dosarul Colectiv a început în septembrie 2020. În 3 noiembrie 2021, instanţa a schimbat încadrarea juridică a faptelor pentru mai mulţi inculpaţi, inclusiv pentru Cristian Popescu Piedone.

20 de jurnalişti au murit în războiul din Ucraina

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele