Protest spontan la Uzina de la Cugir

0
greva cugir
Greva Cugir

Sute de angajaţii de la Uzina Mecanică din Cugir au ieşit în faţa instituţiei, luni, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de salariile primite, ei solicitând ca acestea să crească cu 30%.

 

Oamenii au scadat: „Vrem salarii, vrem salarii”, „Nu cedăm”, „Unitate, unitate”, „Noi de aicea nu plecăm, nu plecăm acasă/ Până nu ne rezolvaţi şi problema noastră”, „Nu lucrăm”, „Grevă generală”, „Luptăm, luptăm, Cugirul îl apărăm”.

O femeie angajată a Uzinei Mecanice din Cugir a afirmat că doreşte rezolvarea problemei cu salariile şi condiţiile de muncă.

„Vrem să ni se rezolve problema cu salariile, cu condiţiile de muncă. Am tăcut atâţia ani şi se vede unde am ajuns. Avem salariile cele mai mici din ţară. După 30 de ani să ajungem să fim pe salariul minim pe economie? Nu se poate aşa ceva. Ni s-au tăiat mai multe drepturi”, a povestit angajata.

Ea a precizat că având aceste salarii oamenii nu îşi pot plăti facturile şi nu pot întreţine un copil la şcoală.

Oamenii speră ca în şedinţa Consiliului de Administraţie, de luni, de la ora 12, situaţia să se rezolve. Ei îşi doresc să nu primească o mărire de salariu mai mică decât cea solicitată.

Cu ce agenții SEO trebuie să colaborezi anul acesta dacă vrei să-ți consolidezi prezența în mediul online?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele