Protest USR la Senat

0
bode psd usr
- Reclama -

Senatorii şi deputaţii USR au protestat, astăzi, faţă de menţinerea sistemului de pensii speciale, prin proiectul de lege iniţiat de guvernul PSD-PNL şi aflat la vot, în Senat, potrivit formaţiunii.

 

Parlamentarii USR au afişat două bannere şi mai multe pancarte cu mesajul: Tăiaţi pensiile speciale. Pierdem banii din PNRR.

”Am decis să apelăm la toate metodele de protest faţă de menţinerea pensiilor speciale. Zilele astea, PSD şi PNL au dat la o parte orice mască, au călcat în picioare orice regulă în comisii şi în plen doar pentru a proteja un sistem ticălos, privilegiile şi puterea de a împărţi bani”, a declarat liderul de grup al senatorilor USR Radu Mihail.

În vizită la târgul ISH, cel mai important eveniment în domeniul instalaţiilor pentru construcţii

- Reclama -

”Astăzi, coaliţia trebuie să fie oprită la Senat, să treacă această lege a pensiilor speciale pentru că blochează banii din PNRR. Sunt bani pentru care România a muncit, sunt bani de care România are nevoie să dezvolte. Coaliţia îşi vede de interesele sale în Parlament, nu are alte interese decât să îşi protejeze privilegiaţii. USR susţine un sistem bazat pe contributivitate, pentru toate profesiile. Militarii, poliţiştii, magistraţii sunt categorii profesionale pe care le respectăm, aşa cum îi respectăm şi pe toţi ceilalţi 5 milioane de oameni care au pensia medie de 2000 de lei”, a spus senatoarea Simona Spătaru.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele