PSD a lansat un nou atac la președinte și premier

0

PSD critică atiutdinea Guvernului faţă de medici şi pacienţi şi acuză că ”avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici şi pacienţi”.

”Au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public. Şi asupra conducerilor de spitale. Au schimbat profesionişti cu tot felul de coafeze şi şefi de pompe funebre. Dar acum şeful guvernului se plânge că sistemul sanitar e “policentric”. Şi singura soluţie – total aberantă! – este de a-i taxa mai mult pe românii pe care-i numeşte dispreţuitor “scutelnici””, acuză PSD. Social-democraşţii mai  susţin că actualul Executiv i-a lăsat pe medici să se infecteze masiv ”fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea” şi că a uitat cu totul de pacienţii cu boli cronice, iar ”o ţară întreagă a ajuns să le strige în faţă: Eliberaţi spitalele de pacienţii cu COVID-19! Trataţi-i în spitalele modulare care stau goale”.

”Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici şi pacienţi. Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanţele ţării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare. Aceasta este guvernarea Orbannis”, conchide PSD într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Facebook va ”ștampila” organizațiile media controlate de state

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele