PSD: Bugetul pentru 2023 e unul care protejează românii

1
- Reclama -

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a declarat, joi, că bugetul pe anul viitor este unul care vine în sprijinul românilor, iar PSD va fi în continuare precaut şi responsabil în politicile guvernamentale şi, în acelaşi timp, unul „care ţine, în primul rând, cu românii”.

 

„Bugetul pentru anul 2023 este, în ciuda unor presiuni financiare uriaşe şi a crizelor, unul care protejează românii. Am respins populismul şi nu am căzut în patima austerităţii, pe care au practicat-o mai demult unele partide de dreapta. Ne-am pus amprenta pe acest buget cu măsuri care au grijă ca românii să treacă cât mai bine peste această perioadă. Sunt prinse, de asemenea, şi măsuri economice care susţin locurile de muncă şi funcţionarea economiei.

Întrucât nu ştim când se vor tempera crizele, vom continua să fim precauţi şi responsabili în politicile guvernamentale, la fel ca până acum. Angajamentul nostru politic, care este în acord total cu proiectul social-democrat, a fost şi va rămâne acela de a nu lăsa pe nimeni în urmă. Este un buget în sprijinul românilor, care rămâne fidel unui principiu: asigură o protecţie mai mare pentru categoriile vulnerabile. Piaţa liberă din energie, cauza tuturor relelor din economie şi din casele românilor, a fost adusă sub autoritatea legii şi a interesului public. Doar aşa am reuşit să avem acest buget bun pentru români, bun pentru economie”, a afirmat Paul Stănescu, potrivit unei postări de joi pe pagina de Facebook a PSD.

Liberalul Fenechiu, deranjat de atacurile PSD

- Reclama -

El a mai spus că PSD a ţinut cont şi va ţine „şi de interesele şi proiectele comunităţilor locale, indiferent de dimensiunea acestora sau de conducerea politică”.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele