PSD cere tuturor parlamentarilor să respingă corupţia din PNRR

0

PSD cere tuturor parlamentarilor să respingă corupţia din PNRR şi să voteze moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Fondurilor Europene Cristian Ghinea.

 

”Eşecurile repetate în privinţa întocmirii unui Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă care să corespundă criteriilor impuse de Comisia Europeană, gravele erori de conţinut şi mai ales corupţia masivă care a stat la baza întocmirii proiectului trimis la Bruxelles impun demiterea urgentă a ministrului Cristian Ghinea.

Orice parlamentar care se opune corupţiei şi care doreşte ca banii europeni să nu umfle conturile sponsorilor politici, ale consultanţilor prieteni şi ale sinecuriştilor de casă, poate face astăzi dovada bunei sale credinţe votând pentru moţiunea simplă a PSD.

– Consultanţa de 133.000 de euro de persoană pe zi este un act clar de corupţie!

– Alocarea doar pentru consultanţă a 10% din fondurile cuprinse în PNRR este nu doar un jaf masiv, ci corupţie pandemică de-a dreptul!

– Încredinţarea directă a peste jumătate de miliard de euro unei companii abia înfiinţate este un act premeditat de corupţie pentru tunul financiar pe care l-au pregătit prin PNRR!Numai pentru aceste exemple flagrante de corupţie clară, iresponsabilitate şi incompetenţă ministrul Ghinea trebuie să plece!”, susține biroul de presă al PSD..

Dragnea mai rămâne în pușcărie, tribunalul i-a respins cererea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele