PSD a pierdut și Consiliul Județean Prahova. PNL-istul Iulian Dumitrescu este noul

0

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, este noul președinte al Consiliului Județean (CJ), conform centralizării rezultatelor din peste 98% dintre secțiile de vot din Prahova.Potrivit rezultatelor parțiale postate de Autoritatea Electorala Permanenta, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, liberalul Iulian Dumitrescu, a obtinut 135.507 voturi.

Contracandidatul sau din partea “Alianței pentru Prahova”, care adună facțiuni ale PSD, din PSD, Pro Romania și PPU (SL), social-democratul Bogdan Toader, s-a clasat pe doi cu 101.785 voturi.

Ploieștiul a fost câștigat de aripa PDL din PNL, vezi aici: Ploieștiul pare intrat în era PDL după ce Volosevici și Roberta Anastase își anunță victoria

Toader este cunoscut în județ ca omul de casă al familiei penale Cosma. Mircea Cosma, seniorul familiei a beneficiat de schimbarea legilor justiției realizată de PSD-ALDE și a scăpat pentru moment de o condamnare cu executare de 8 ani.

Dosarul se rejudecă.

Șeful CJ Prahova face plocoane familiei, cu mari probleme penale, Cosma

La nivelul județului Prahova au fost amenajate 624 de secții de votare, centralizarea datelor fiind făcută în 617 dintre acestea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele