PSD crede că actuala criză de COVID-19 este din vina Guvernului Orban

0

Demagogie fără limite la PSD. După ce au transmis săptămâni la rând că pandemia de coronavirus este un tertip al Guvernului, la fel si starea de urgență și cea de alertă, apoi au tergiversat în Parlament legea carantinării, acum declară că Guvernul PNL nu face decât să dea vina pe cetățenii României pentru situația de criză cu care se confruntă România și întreaga lume.

 

Gest inconștient: Baronii PSD din Moldova, împreună cu Dăncilă, vor respingerea legii carantinei

„Prelungirea stării de alertă înseamnă eșecul strategiei anti-pandemie a Guvernului”, au scris reprezentanții PSD pe pagina de facebook.

„O guvernare care dă permanent vina pe cetățenii săi nu poate trece o țară prin criză. În loc de solidaritate, PNL provoacă doar învrăjbire! Prelungirea stării de alertă înseamnă eșecul strategiei anti-pandemie a Guvernului. O țară întreagă este obligată să deconteze prostiile liberale: chefuri sfidătoare în vreme ce românii suportau restricții; testare lipsită de logică, cu fluctuații aberante;  măști proaste pentru medici, generând focare COVID-19 în spitale; legi croite greșit, care au provocat vid legislativ. Iohannis și PNL au guvernat pe principiul: când sunt puține cazuri – e meritul nostru, când sunt multe – e vina românilor. Și au băgat întreaga Românie la terapie intensivă!” – transmite PSD.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele