PSD-ist din noul val, Simonis, mai presus de lege: refuză să depună declarație de avere pe 2020

Veniturile liderului PSD nu depășesc trei mii de euro lunar

0

La 35 de ani, Alfred-Robert Simonis, șeful deputaților PSD, deține Porsche, BMW și Audi, patru apartamente, o casă și peste un milion de lei în conturi. Cel puțin declarației de avere pe 2019, pentru că cea pe 2020 refuză să o depună.

 

Nu ar fi primul PSD-ist care face acest lucru, la fel a făcut și Șerban Nicolae. Acesta are și soția angajată la stat, pe salariu astronomic!

Atât Nicolae, cât și mai tânărul său coleg, Alfred-Robert Simonis, sunt susținători ai legilor ”penale” care au scos din pușcării mii de infractori, printre ei si nume sonore precum: Udrea sau Șova, dar și criminali care au recidivat grav, omorând sau distrugând vieți.

 

Senatorul PSD-ist Șerban Nicolae și-a secretizat o bună parte din declarația de avere. Soția lucreză tot la stat

Ultima declarație de avere depusă de Simonis e cea din 15 iunie 2019. Următoarea trebuia să fie de luni, 15 iunie 2020. Dar nu este, după cum se poate vedea pe site-ul Camerei Deputaților.

Simonis declară două apartamente și o casă pe care le deține în prezent, dar și două “apartamente cu teren” vândute (unul anul trecut, celălalt anul acesta). Pe imobiliare a luat 82.000 de euro și peste 452.000 de lei. În total, cam 180.000 de euro.

Tot în 2018, deputatul PSD a vândut și un autoturism Audi pentru “doar” 49.600 de lei.

În paralel, familia lui Simonis a creditat o firmă la care soția deține 30% din acțiuni cu peste 523.000 de lei.

Iar în conturile soților se găsesc peste 54.000 de lei și aproape 20.000 de euro.

Toate acestea, numai din salarii care, cumulat, nu depășesc trei mii de euro lunar.

Vacanțe de milionar

Africa, America de Nord, Noua Zeelandă, Cuba sau Puerto Rico sunt pentru șeful deputaților PSD, Alfred Simonis, destinații banale, în care petrece vacanțe care durează săptămâni întregi. Uneori, chiar în timpul sesiunilor parlamentare.

Mai ușurel cu școala

Simonis s-a născut în 1985 și a terminat Liceul cu program sportiv. În 2009, a terminat Dreptul la Universitatea Tibiscus din Timisoara.

ARACIS, care evaluează calitatea academică a universităților din România, a făcut un raport la Universitatea Tibiscus: “După o atentă analiză, Consiliul ARACIS a acordat calificativul – Grad de încredere limitat -, Universității Tibiscus din Timișoara.”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele