Senatorul PSD-ist Șerban Nicolae și-a secretizat o bună parte din declarația de avere. Soția lucreză tot la stat

0

Senatorul PSD Serban Nicolae, portavoce a infractorului Liviu Dragnea și prieten cu foștii PSD-isti Voicu (și el infractor) și Vanghelie (urmarit în mai multe dosare), și-a secretizat, în declarația de avere, numele unor persoane care l-au împrumutat cu 233.500 de euro și 120.000 de lei. Nicolae a ascuns și salariul soției sale, care lucrează la stat.

 

Știm doar că trei „persoane fizice” i-au dat cu împrumut lui Șerban Nicolae 233.500 de euro și 120.000 de lei. Numele acestor persoane, deși trebuia să fie menționate în declarația de avere, lipsesc.

Nevasta, tot la stat

Tot lipsă este și salariul nevestei de la Incertrans, companie de stat. Adriana Nicolae deține, conform organigramei companiei, funcția de director comercial-administrativ.

Citește și Legea Dragnea / Nicolae privind repatrierea aurului a fost întoarsă în Parlament de Președinte

Nicolae, susținător acerb al legilor care au scos politicieni infractori din pușcării, susține că a decis să ascundă aceste informații grație unei „clauze de confidențialitate”.

Senatorul PSD – surse din zona noii conduceri a Social Democraților afirmă ca la ultimul mandat din partea PSD – a anonimizat un cont bancar, dar și salariul soției, Adriana Nicolae, încasat de la Incertrans – Institutul de Cercetări în Transporturi, companie pe acțiuni deținute majoritar de statul român prin Ministerul Cercetării și Inovării.

Declarația de avere: 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele