PSD e pus serios pe treabă: 50 de autocare au pornit de dimineață spre București dintr-un singur județ

0

Azi are loc marele și așteptatul miting PSD din Piața Victoriei. PSD se pregătește de zor de marele eveniment. Cu toate că acest miting se bucură de o foarte mare expunere mediatică, sunt mulți oameni care deja au urcat în autocare dar nu știu foarte bine ce caută prin capitală.

La 5:00 dimineaţa s-a dat adunarea în centrul Oradei. Oamenii s-au conformat cerinţelor de partid, şi-au luat tricouri albe şi bagaje puţine. Organizatori au pregătit sute de litri de apă și băuturi răcoritoare pentru drum. În total, din tot judeţul, 50 de autocare pline se îndreaptă spre Capitală.

-De ce ați ales să participați la acest miting?

-Să susținem și noi (i se șoptește)… să susținem guvernarea… și împotriva abuzurilor.

Ioan Mang, președintele PSD Bihor, spune că motivele mitingului ar fi statul paralel dar și șeful statului Klaus Iohannis.

-Orice cetățean are dreptul să protesteze chiar și aceia care sunt nemulțumiți de situația în care a ajuns România, împotriva lui Iohannis și a statului paralel.

Din Timiș, 2.000 de persoane au pornit la drum, înainte de ora 6. Autocarele au fost burduşite cu cutii de sandwichuri şi baxuri de apă pentru cele peste 10 ore de drum.

Doi cetățeni sunt întrebați care sunt motivele pentru care vin la miting. Primul pare nedumerit și ușor confuz:

-Nu mi se pare ca un stat democartic să…. să aplice legile, dupa cum se dorește. Există niște legi care…. momentan nu sunt respectate.

Cel de la doilea cetățean este mai sigur pe el și ne transmite că vine în capitală pentru a “o demite pe Kovesi si abuzurile care se fac”.

-Va fi un miting pașnic și sperăm să fie de succes. Să o demitem pe Kovesi și abuzurile care se fac.

Manifestanţii PSD trebuie să ajungă în Piaţa Victoriei la ora 18:00. Mitingul începe la ora 20:00.

Citește și Mitingcujapca: La primăria din Videle:Suntem amenințați si obligați să participăm la miting

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele