Turcan: PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate grupărilor interlope, aceeași care l-au însoțit pe Dragnea la ICCJ

0

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a lansat vineri seară acuzații dure la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea, despre care a spus că a adus în Piața Victoriei persoane asociate grupărilor interlope pentru a provoca violențe.

”Jandarmii sunt folosiți să reprime proteste democratice la adresa hoției acestei guvernări. Există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate grupărilor interlope. Aceleași care l-au însoțit pe Dragnea la DNA sau la ICCJ. Este cu atât mai grav, cu cât unele dintre acestea se aflau în atenția Ministerului Afacerilor Interne”, susține Raluca Turcan.

Ea spune că PNL va face tot ce îi stă în putință că vinovații, ”indiferent de statutul lor actual”, să fie aduși în fața justiției pentru deturnarea unui eveniment democratic, la care cetățenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituționale.

”Dragnea tremură de frică în fața poporului lui. O folosește pe Carmen Dan și lovește deopotrivă în manifestanți, în imaginea diasporei și în Jandarmerie că instituție. Singurii care trebuie să plece sunt ei!”, a conchis prim-vicepreședintele PNL.

Citește și Iohannis:Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele