Rădulescu “Mitralieră” a fost amendat pentru că nu a purtat mască în benzinărie

0

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut pentru pozițiile radicale și supranumit ”Mitralieră”, a fost amendat de un polițist din București pentru că nu purta masca de protecție într-o benzinărie de pe Bulevardul Iuliu Maniu, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

 

Cătălin Rădulescu a declarat că nu putea masca pentru că era ruptă și l-a acuzat pe polițist că l-a amendat fără motiv. În plus, deputatul PSD a spus că nu va mai purta mască pentru că așa a spus președintele SUA, Donald Trump.

Poliția a emis un comunicat oficial în care relatează evenimentul, fără a menționa însă că e vorba despre deputatul Rădulescu.

Poliția arată în comunicat că deputatul PSD a refuzat să își fixexe masca și l-ar fi jignit pe agentul de poliție. Mai mult, Rădulescu le-ar fi spus polițiștilor că e demnitar și că e scutit de la purtarea măștii.

Rădulescu ”Mitralieră” a trecut pe roșu cu mașina și nu a vrut să oprească la semnalul poliției

Rădulescu a fost amendat atât pentru tulburarea liniștii publice, cât și pentru că nu a respectat prevederile legale privind măsurile de protecție anti-Covid 19, potrivit comunicatului citat.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele