Băsescu: PSD este incapabil de guvernare şi a devenit un risc pentru România

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră absolut ridicol duelul dintre Mihai Tudose și Carmen Dan, unul cu două personaje incapabile să-și asume decizia demisiei/demiterii.

Acesta concluzionează că PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România.

“PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România. Ţara este azi aruncată în criză politică şi totală decredibilizare. Premierul Mihai Tudose îi cere public ministrului internelor să demisioneze, dar nu-şi asumă soluţia instituţională, corectă şi constituţională prin care să ceară Preşedintelui României revocarea ministrului. Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, îi răspunde public premierului că nu demisionează pentru că a fost numită de partid. Ridicol răspuns, pentru că instituţional a fost propusă pe lista guvernului de premier, votată de Parlament şi numită prin decret de Preşedintele României urmare a depunerii jurământului. Aşa scrie în Constituţie. Constituţia României este făcută pulbere, iar statul român se face ţăndări, arătând ca un stat fără reguli de guvernare, cu un premier fără autoritate asupra membrilor guvernului, cu un guvern împărţit pe găşti Oricum, şi din interior, şi din exterior, România arată ca o ţară sfâşiată de interesele găştilor din PSD”, a scris Traian Băsescu.

Citește și:Guvernul este al PSD, nu se poate demisiona după bunul plac al miniştrilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele