PSD-iștii au primit vestea bună de la AEP: Plumb sau Manda își primesc banii de campanie înapoi

0

Președintele Autorității Electorale a explicat pentru Radio Europa Liberă că social democrații pot plăti restanțele din subvenția pe care partidul o primește de la stat. Rovana Plumb are de recuperat cea mai mare sumă, iar Claudiu Manda aproape 500.000.

Încă o dată este evident cât de strâmbă a ajuns legea electorală din România. Aici politicienii primesc bani de la alegători să își facă campanie, practic primesc bani de la stat pentru orice activitate pe care o întreprind, par ”trepădușul perfecț”!

„Constantin Mitulețu-Buică, președintele AEP: „Pot să achite datoriile de campanie electorală. Oportunitatea acestor plăți fiind la dispoziția conducerii partidului, respectiv președintele partidului.”

De menționat că pesediștii cotizanți erau foarte supărați și pentru faptul că au plătit sume foarte mari în campanie, în timp ce candidații pe care i-a băgat Liviu Dragnea pe listă din afara PSD nu au plătit nimic. ”Maria Grapini a dat 1600 de lei, cu banii ăștia putea să candideze eventual la o asociație de bloc, nu la europarlamentare”, a declarat surse din PSD.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele