PSD-istul Streinu-Cercel: Românii se comportă ca și când și-ar dori să se infecteze cu SARS-CoV-2

0
streinu cercel

Românii se comportă ca și când și-ar dori să se infecteze cu SARS-CoV-2 pentru că nu poartă mască și nu se vaccinează, motiv pentru care, la începutul anului 2022, vom avea, cel mai probabil, un nou val pandemic, a afirmat, vineri, președintele Comisiei de sănătate a Senatului, Adrian Streinu-Cercel.

 

„Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic şi asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem… De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama şi constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie”, a spus prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, la dezbaterea „Programul de tratament HIV – prezent şi perspective”.

Potrivit senatorului PSD, populaţiei trebuie să i se reamintească faptul că acest virus ucide sau lasă sechele.

Vezi și Streinu-Cercel: O mască purtată sub nas nu ajută la nimic

„Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai şi ucide, şi dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp”, a adăugat medicul.

Dezbaterea „Programul de tratament HIV – prezent şi perspective” este organizată, în format online, de Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, cu ocazia Zilei Mondiale SIDA (1 decembrie).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele