PSD Mehedinți, acuzat că ocupă ilegal imobilul în care funcționează sediul organizației! Proprietarul a trimis notificare de evacuare

0

Organizația județeană PSD Mehedinți, condusă de Aladin Georgescu, este acuzată că ocupă ilegal, de aproape un an, imobilul în care își are sediul, iar proprietarul clădirii îi solicită plata chiriei pentru această perioadă, în valoare de 26.950 de lei.

Potrivit unei notificări prin care liderul județean al PSD este avertizat că urmează să fie acționat în instanță dacă nu achită restanța în termen de trei zile, acestuia i se aduce la cunoștință și faptul că trebuie să elibereze imediat imobilul.

Notificarea a fost transmisă de camera de Comerț, Industrie și Agricultură mehedinți, proprietarul clădirii unde funcționează sediul organizației județene a PSD.

”Vă notificăm că nu ați respectat acest contract și vă somăm să respectați și Clauza 6 a acestui contract, de asemenea, vă notificăm ca în termen de 3 zile să achitați restanțele către CCIA Mehedinți în valoare de 26.950 lei, reprezentând chirie. Vă aducem la cunoștință că nu mai aveți contract de închiriere începând cu data de 07.01.2018 (…) Camera de Comerț, industrie și Agricultură Mehedinți dorește să eliberați imediat imobilul din str. traian, nr. 76”, se arată în notificarea transmisă joi președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citește aici notificarea transmisă de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură către PSD Mehedinți: Notificare

În luna august, Consiliul Județean Mehedinți, condus de liderul PSD Aladin Georgescu, a cheltuit peste 100.000 de euro din bani publici pentru un sejur de șapte zile la mare pentru 92 de funcționari și 26 de consilieri sub pretextul participării la cursuri de perfecționare pe fonduri europene plus o ședintă de CJ ad-hoc.

Citește și Singura comună din România cu stații de autobuz ca în Dubai și mașină electrică de poliție

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele