Vlad Voiculescu are 8 consilieri, nu 21 cum susține PSD

0

PSD a comunicat în mod eronat că Ministrul Sănătăţii are 21 de consilieri. Vlad Voiculescu a clarificat informaţiile vehiculate în spaţiul public calificându-le drept ”o minciună gogonată tipică PSD”. Ministrul a explicat că are opt consilieri şi a precizat că este o diferenţă între consilierii onorifici, care fac voluntariat, şi cei plătiţi.

 

„Asta e o minciună gogonată tipică PSD. Am auzit-o în 2016, o aud acum din nou”, a declarat Vlad Voiculescu.

Vezi și PSD-istul Vasile Iliuță, Președinte CJ Călărași, trimis în judecată de DNA

Ministrul Sănătăţii a precizat că există opt consilieri remuneraţi, potrivit hotărârii de Guvern în vigoare. Adică, exact cum au avut şi ceilalţi miniştri ai Sănătăţii.

Consilieri onorific – cel care face voluntariat

„Una este consilier onorific, adică cineva care eventual poate să vină la Ministerul Sănătăţii şi să facă acolo voluntariat, alta sunt funcţiile plătite”, a explicat Vlad Voiculescu.

„Spun că nu au bani pentru a mări alocaţiile sau pentru a creşte veniturile românilor, însă au bani pentru a plăti oameni care să-şi delege atribuţiile, pentru a-i plăti să facă… nimic! 21 de consilieri, un director de cabinet, 5 secretari de stat, un secretar general, 2 secretari general adjuncţi, o secretară şi un şofer”, au susţinut reprezentanţii PSD.

Citește despre cel mai performant purificator de aer anti coronavirus / COVID

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele