PSD merge contra tuturor, total neproductiv

0

România fierbe, PSD #rezistă

Preşedintele României, Klaus Iohannis a declarat, luni, că românii au făcut bine că şi-au spus părerea, protestând duminică seară împotriva modificărilor PSD – ALDE la legile Justiţiei, după calapodul OUG 13, adăugând că abordarea coaliţiei este una „total contraproductivă”.

Întrebat cum comentează şi ce efecte au protestele de duminică seară, Iohannis a răspuns: „Este lesne de înţeles de ce protestează românii, fiindcă abordarea pe aceste modificări în legislaţia pe Justiţie sunt, în primul rând, lipsite de transparenţă”.

Citiți și Victor Ponta mușcă zdravăn din PSD

Preşedintele a spus că PSD şi ALDE nu ar trebui să persiste în a ignora părerile contrare, aceasta fiind o atitudine contraproductivă.

„Sunt şi aici, culmea, schimbări care se doresc a fi făcute împotriva sistemului şi cred că această abordare pe care o are PSD-ALDE în ultima vreme, de a merge totdeauna împotriva tuturor, este o abordare total contraproductivă, iar românii bine au făcut că şi-au spus părerea”.

Președintele României înțelege îngrijorările primarilor cu privire la scăderea veniturilor prin reducerea impozitului pe venit

Președintele Klaus Iohannis a calificat, luni, ca “îndreptățite” îngrijorările primarilor că vor scădea veniturile la buget prin măsurile fiscale anunțate de Guvernul PSD – ALDE.

“Evident că sunt îndreptățite. În măsura în care impozitul pe venit scade de la 16 la 10% și în condițiile în care cam jumătate — 47% din aceste sume — merge înapoi la administrațiile publice locale este clar că vor scădea veniturile acestor administrații și vor scădea semnificativ. Sunt bani care aproape peste tot sunt folosiți, de regulă, pentru investiții importante și este foarte păcat să plătească comunitățile aceste țopăieli fiscal-bugetare”, a spus președintele Iohannis, care a participat, luni, la Gala Asociației Municipiilor din România.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele